Shërbime

 Shërbime

Çfarë mund të bëj për ty . . .

Reçensione.

Unë mund të të ndihmoj të ndërtosh një reçension apo një shkrim rreth një libri të lexuar.

Ndërtime eseje.

Të shkruarit një ese, nuk do të jetë më as e vështirë as stresuese. Je vetëm një kontakt larg. Më shkruaj.

Redaktime / Korektime

Të nevoitet ndihma e një eksperti për të korrektuar dhe redaktuar materialet e tua? Më kontakto dhe do të bëj më të mirën time për ty.

Të duhet dikush që di si të përdorë fjalët?

Akoma më tepër

Ke nevojë për . . .

i

Përkthime.

Nëse të duhet dikush i aftë për përkthime në gjuhën italiane dhe atë angleze, më kontakto.

Konsultime.

Autorët e letërsisë jashtë kornizave dhe më argëtues me konsultimet e duhura. Nëse je nxënës apo student, konsultohu me mua.

j

Urime të personalizuara.

Urimi më i ngrohtë për njerëzit tuaj të zemrës, ndodhet në anën tjetër të ekranit. Më shkruaj dhe unë do bëj më të mirën për ty.