Posts in THANKMAS 2018. 🎄✨❤️

LETRA NO. 1 – THANKMAS 2018

I shtrenjti im, i ftohti ka filluar të futet brenda qelizave të çdo njeriu. Po të shkruaj ty një letër pasi gërmat janë më të vlera se sa fjalët që mund të thuhen…ikin e harrohen. I shtrenjti im, dritat kanë kapluar të gjithë vendin kanë filluar të ndizen nga çdo njeri sikur të jenë shpresa e tyre e vetme që t’u japi shkëndijën e parë të lumturisë. Po ndezin të gjithë dritat sikur të mos mjaftojnë dhimbjet që kanë të gjithë në zemër, prap guxojnë e guxojnë t’i japin vetes… Read More

Let the THANKMAS begin. ✨ | 2018 edition. 🎄✨❤️

Hey hey! 💗✨ Jemi zyrtarisht në Dhjetor, që do të thotë se jemi zyrtarisht në THANKMAS! 🤩🌲❄️ Kur bëhet fjalë për Krishtlindjet dhe festat e fundvitit bashkë me dritat në qytet, ndizet edhe llambushka ime inteligjente për t’u bërë njeri pak më i mirë. 🤓🙈 Sikurse edhe vjet, edhe këtë Dhjetor do e risjellim Thankmas-in në blog: «To THANK for ChristMAS!» ❤️ Për ata që janë të rinj, THANKMAS është një seri postimesh pērgjatë muajit Dhjetor në blog. Secili nga ju mund të dërgojë letrën e tij të falenderimeve, dëshirave,… Read More