Date Archives January 2020

Histori dashurie…për veten.

Kjo nuk është një histori ndarjeje. Kjo është një histori për dashurinë për veten. Ka disa kohë që mendoj të shkruaj, çfarë të shkruaj, çfarë të postoj në blog, apo nëse dua të postoj në blog. Ka disa kohë që kam menduar të fus një rubrikë të re në blog, pak më personale, me gjëra që i përjetoj unë, po i përjeton dhe ti. Të flas për gjëra që më bëjnë mua të qaj, po për të cilat qan edhe ti gjithashtu. Gjëra që ty të bëjnë të lumtur, po… Read More