Date Archives September 2019

Me humbë dashninë e duhur.

«Po mirë, shpresoj që kjo të të bëjë të lumtur!» «Nuk më bën të lumtur jo. Nuk jam i lumtur. Vetëm më i qetë.» Po hajde shpjegoja ti mënyrës se si unë të dua ty, se lumturia dhe qetësia nuk janë derivat i njejtë i asaj që unë dhe ti supozohej të ishim. Hajde shpjegoja ti, tani në mes të natës, vetes time që s’do të më dëgjojë, se për mua lumturia edhe qetësia fshiheshin pas syve e brenda përqafimit tënd. Hajde shpjegoja ti mungesës time mallin që është bërë… Read More