Date Archives April 2019

Unë gjysma e vetes sime.

Kur vjen puna në krijimin e një marrëdhënieje të shëndetshme brenda një raporti dashuror, është përherë e vështirë! Sepse për të qenë të sinqertë, të qenit miq dhe të bërit thjesht ca udhëtime e të dalurit në qytet, janë dy gjëra krejt të ndryshme. Unë personalisht, kam ëndërruar gjithmonë që personi që do kem në krah, të jetë pikë së pari, miku im i zemrës, e pastaj njeriu i shpirtit. Dikush me të cilin mund të flas pa frikë, pa droje e pa komplekse, çdo gjë…vërtet ÇDO GJË! Dikush të… Read More