Date Archives February 2019

Filmat apo librat?

Mirë, kur vjen puna për të zgjedhur midis këtyre të dyjave, është gjithmonë pak e vështirë. Sot kisha ditën time të pushimit, dhe ashtu pa plan, vendosa të shkoja në kinema për të parë një film që ka dalë së fundmi: “Mary Popins : the return” dhe ndërsa po bëhesha gati për në kinema i thash vetes: “Ok librin që ke nisur, do e lexosh në mbrëmje kur të kthehesh.” Kështu pa e kuptuar isha midis një zgjedhjeje : Librat apo Filmat?! Kur bëhet fjalë për të tilla zgjedhje, është… Read More