Date Archives November 2018

Nji vit me nji lule diellit.

Për kë më njeh, e di mirë se sa shumë i dashuroj unë ditëlindjet e përvjetoret në përgjithësi. Se sa shumë emocionohem, si nji fëmijë kur afron data e lindjes së dikujt që e kam fort përzemër, e në këtë rast, të nji diçkaje, nji bote ku kam futur gjithë ndjenjat dhe dashurinë time brenda. Do kisha dashur që këtë shkrim ta kisha postuar dje, megjithatë, përtej dashursë time për ditëlindjet, koha dhe jeta ecin dhe një mijë impenjimet (dhe mosorganizimi im duhet ta pranoj hahah) bënë që të mund… Read More