Date Archives October 2018

Si e sheh veten në pasqyrë?

Kam dashur të shkruaj për këtë ca kohë më parë, po ndonjëherë mendimet që ndalen nga koha, nga ngjarjet që ndodhin, njerëzit që ikin a futen në jetën tonë, janë gjëja më e duhur për të ndalur e për të marrë frymë. Është atipike e imja të shkruaj për gjëra që nuk flasin për dashurinë, por unë di se atje jashtë, ka njerëz që ia thonë vetes para pasqyrës, të njejtat fjalë poashtu si unë. Kur ka periudha që ndryshohen, stil jetese që ndryshohet dhe pritshmëritë mbeten vetëm pritshmëri, ajo… Read More