Date Archives August 2018

E shpirtin tim, e merr malli.

Ka raste plot kur nata bie dhe ne nuk ndajmë të njejtin shtrat apo të grindemi se kush do mbajë jastëkun më të mirë, ndjej se një copë nga zemra ime, mungon. Më ndodh që pas diteve ku fle dhe zgjohem pranë frymëmarrjes tënde të rregullt dhe syve që puliten si nji fmi, unë s’mundem të fle nëse nuk kam dorën tënde që puth timen e gishtat e tu që kryqëzojnë të mitë për të më thënë se je aty e unë s’duhet më t’i trembem errësirës. Po mua tani… Read More

Te dëti.

Unë shkruaj shpesh për dashurinë, për gjërat që më bëjnë të lumtur, e më së shumti gjërat që më bëjne të lumtur i gjej pranë detit. TE DËTI! Ama asnjeherë nuk kam shkruar për të apo së paku të ndaj me të tjerët këtë dashurinë time kaq të madhe për hapësirat blu, e të shpjegoj se si është e mundur të duash kaq shumë diçka cila njëkohësisht të mpin gjakun prej tmerri. Po unë e kam frikë detin. Kam frikë të lahem vetëm, të notoj vetëm, të hidhem në det… Read More