Date Archives July 2018

Çfarë të mbetet përtej dashurisë?!

«Nuk ecet me kujtime, por me ndjesi.», më ka thënë dikush para disa kohësh. Dhe mbase kishte të drejtë. Ndodh që njerëzit, ata të zemrës me të cilët ndan momentet, sektetet, përqafimet, telefonatat e madje dhe trupin, të lëndojnë, e as dashuria e as kujtimet s’mjaftojnë më. Për dreq, sa më shumë rritemi, aq më pak mësojmë, apo na mësojnë ta vendosim dashurinë në vend të parë. Se në fund për çfarë të vlen dashuria?! Për çfarë të vlen në një botë materialiste prej instagrami e momentesh që duken e… Read More