Date Archives June 2018

Për superherojntë.

Superherojntë e kanë një emër, dhe unë do vendosja ta quaja “ba”. «O ba dua këtë lodrën.» ; «Ba, mami më tha jo, a mundem?!» ; «Ba eja të të puth pak.» Ti ke qene dashuria ime e parë e përqafimeve dhe shpirtit tënd që ma dhuroje mua kur qaja e llastohesha. E me vitet që kalojnë, ne s’e kuptojmë, unë s’e kuptoja se si telefonat na largojnë prezencat, e unë s’të përqafoj me njësoj. Unë tani mundem babush, e tani edhe lodrat, veshjet e çdo gjë i blej vetë,… Read More