N J I L U L E D I E L L I T . C O M

Nji lule diellit.

Nji qoshe letrare pa korniza.

Më të lexuarat.

Para se të lexoni postimin e fundit, hidhini një sy disa nga shkrimeve dhe artikujve më të lexuara në blog.

ME IA GJETË PSE-NË NJI DASHNIE.

Ndonjëherë pyes veten se, çfarë e mban shpirtin tim me tëndin lidhur, edhe pas gjithë kësaj kohe . . .

UNË ZGJEDH TË DUA MË SHUMË VETEN!

Artikulli i sotëm është një nga të preferuarit e mi, dhe kjo sepse lidhjet me një përjetim personal timin, dhe ato çfarë do lexoni më poshtë, janë gjëra që i mendoj plotësisht . . . 

ME KTHY KOKËN E M’U BUZËQESH.

Më kujtohet, kur të pashë për herë të parë, ndjeva ndroje, atë që ndjen çdo vajzë kur nji mashkull e ka ba m’u ndi e pabukur, e pastaj gjendet para nji buzëqeshje që ta kput trishtimin krejt, e t’jep morrica n’trup . . .

Zbuloni pak më shumë . . .

Nji qoshe letrare pa korniza e cila ka si qëllim të vendosë letërsinë në një fokus ku ajo qëndron përtej kornizave të mërzitshme e që ndonjëherë e largojnë lexuesin e ri duke e drejtuar atë kah rrjeteve sociale.

Çfarë ofrojmë?

Qoshja letrare jashtë kornizave, shkon edhe në ofrimin e shërbimeve të ndryshme për ju.

Rreth Njilulediellit.

Le të njihemi pak më mirë. Çfarë është njilulediellit, dhe si lindi?

 

Kontakt.

Për çdo pyetje, paqartësi apo për të patur më shumë informacion, na kontaktoni.

© 2019 NJILULEDIELLIT. ALL RIGHTS RESERVED | DESIGNED BY NJI LULE DIELLIT.